MDH Food Service in Brussel is al meer dan 25 jaar gespecialiseerd in verse, droge en diepgevroren voedingsproducten.

  MDH Food Service Delivery Livraisons

Onze onderneming heeft een breed gamma van meer dan 7.000 producten in huis. In onze showroom kunt u op een persoonlijk onthaal rekenen.

De gangen van de winkel worden wel eens vergeleken met een gastronomische schatkist. U kunt hier alles ontdekken: van basisproducten en -ingrediënten tot en met volledig afgewerkte culinaire producten.

MDH Food Service zet zich met zijn enthousiaste team steeds opnieuw in om nieuwe, verrassende producten aan u voor te stellen.

Naast een brede waaier aan specialiteiten uit verre oorden zijn ook seizoensproducten (wild, gevogelte voor de feestdagen, enz.), de nieuwste trends, bijzondere delicatessen, fijne specerijen en streekproducten ruim bij ons vertegenwoordigd. Onze vele leveranciers zijn specialisten in hun specifieke domein.

Of u ons nu een bezoekje brengt of liever gebruikmaakt van onze leveringsdienst, onze Culinair Adviseur en ons commerciële team helpen u graag het juiste product te vinden – en dat geldt ook voor zeldzame producten. Zo kunt u zelf uw gastronomische projecten waarmaken.


Een culinair adviseur, een Mastercook of Belgium


een liefhebber, een op-en-top chef die ... de taal van de chefs spreekt: Patrick Meirsman

Hij stelt zijn advies ten dienste van de klant. Op vraag van de klanten geeft Patrick Meirsman graag zijn hulp en samenwerking bij de uitwerking van hun eigen menukaart. Jaar na jaar werd het productaanbod steeds verder uitgebreid en momenteel telt het meer dan 4000 producten.

Beschikbaarheid, dienstverlening en kwaliteitscontrole zijn van groot belang voor het commerciële beleid van deze mooie onderneming. De aanwezigheid van een keuken is een andere sterke troef van deze winkel. Hierdoor is het mogelijk om workshops en andere demonstraties te organiseren om klanten zelf te laten kennismaken met de recentste nieuwigheden.


Onze winkel/showroom


is van maandag tot vrijdag van 6 uur 's morgens tot 6 uur 's avonds non-stop geopend. Op zaterdag heten we u welkom van 8 tot 18 uur.Onze Culinair Adviseur en het volledige showroomteam staan tot uw beschikking voor informatie, vragen en bestellingen. Ontdek onze nieuwste producten via degustaties en demonstraties in de showroom.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen.


Onze commerciële dienst

Onze commerciële medewerkers zijn van maandag tot vrijdag van 8 tot 17 uur telefonisch bereikbaar voor bestellingen, reserveringen, leveringen, productinformatie en alle vragen van commerciële aard.

Bel ons op 02 378 32 00 of stuur een e-mail naar info@mdhfoodservice.be.